DATING

Feb 14 2020

Bartof Station, dating med niveau.

#Dating #med #niveauBartof Café

07.12.2017 21.00 100 DKK

Fra januar 2018 skal Tobias Dybvad på tour med sit nye show Fasser Partner et show om jagten på kærligheden , så denne aften skal materialet testes.

Det er forsvindende lidt, Tobias har datet sådan rigtig aktivt, i sit liv. Men i løbet af det sidste år har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede scoringsforsøg ud af.

Nederlag er altid glimrende stand-up materiale, så glæd dig til et decideret pragtfuldt show! Tobias: “Det er helt sikkert et show, du kan relatere til, hvis du har prøvet at være single. Eller været i et parforhold. Eller trådt i en hundelort”.

Dørene åbner kl.18.30.

I forbindelse med dette show kan du købe en dejlig ret mad. Der vil være en skøn krydret simreret på menuen, og den serveres med ris, brød og lidt grønt eller hvad der nu lige passer til dagens “gryde”.

Hvis du bestiller mad, SKAL du komme absoulut senest 19.30. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen af respekt for kunstnerne og hinanden.

11.12.2017 20.00 100 DKK

D. 11 december kl. 20.00 bliver der et festfyrværkeri på Bartof Station, når ikke mindre end 9 pianister stimler sammen omkring flyglet og giver den en på lampen. Lasse Jensen, Søren Baun, Morten Fischer, Mads Søndergård, Michael Sunding, Keld Lauritzen, Troels Jensen, Christian Bundgård og Esben Just er de glade givere af en oplevelse udover det sædvanlige når Piano Night goes X-mas og fejrer afslutningen af et år med Piano Nights hver måned på Bartof Station.

Så kom ned i kælderen og bliv løftet op af noget jazz, funk, blues, boogie, lyrisk, swing og alt mit imellem. Det bliver stort, og vi ses. Mad fra kl 18.30, showtime kl 20.00.

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

Dagens gryde: En dejlig krydret ret, der serveres med ris, grønt, brød smør. Retten er ikke overvældende stærk. 120 kr.

Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 18.30. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

Vær opmærksom på, at billetsalget slutter dagen før koncerten kl. 12.00.

12.12.2017 19.00 50 DKK

Den kendte musiker quizmester Michael Denner præsenterer og afholder quiz på Bartof Station.

Saml dit eget hold, I kan være op til 5 personer på et hold. Det koster 50 kr. pr. snude at deltage. Quizzen varer ca. 2 1/2 time i alt.

Ring og tilmeld dit hold i god tid på 33 15 93 19 (M. Denner). Du kan også tilmelde dig på [email protected]

Er du alene-deltager, caster vi et hold til dig.

13.12.2017 16.30 50 DKK

Onsdagsjazzen genopstår på Bartof Station!

Så er der godt nyt for alle, som har savnet Onsdagsjazzen fra Østerport Station, og sukket efter at den genopstod et andet sted.

Vi håber på, at I alle kommer og støtter initiativet, og ikke mindst hjælper til med at skabe den dejlige, både festlige og afslappede men også musikalske og lyttende stemning, som har kendetegnet Onsdagsjazzen på Østerbro gennem alle årene.

Husorkestret vil udgøres af en duo med guitaristen Jacob Fischer og bassisten Matthias Petri. Der vil være spændende gæstesolister undervejs. I skrivende stund vides at den australske klarinettist Chris Tanner spiller med til åbningen 4. oktober kl. 16:30, og den fantastiske pianist Zier Romme Larsen er med til juleafslutningen d. 20. december.

Jacob Fischer var sammen med Hugo Rasmussen husrytmegruppe på den gamle Onsdagsjazz. Han har i mange år været en af landets flittigste jazzmusikere, og mange vil sikkert kende ham fra alle årene med Svend Asmussen eller de flere tusinde koncerter med Finn Ziegler og Hugo Rasmussen.

Matthias Petri er bare 24 år og netop hjemvendt efter to år i New Yorks pulserende jazzliv, som et frisk pust fuld af inspiration. Matthias er allerede blevet en af de mest efterspurgte bassister herhjemme i kraft af sit bundsolide, akustiske og gennemmusikalske basspil, der bringer en anden rødhåret bassist, førnævnte Hugo Rasmussen, i erindring.

I forbindelse med disse aftner kan I købe en dejlig ret mad. Der vil for hver gang være en ny simreret på menuen, der serveres med ris, brød og lidt grønt eller hvad der nu lige passer til dagens “gryde”. Dertil kan fx nydes en af vores 20 forskellige øl fra fad. Retten koster 120 kr. hver gang.

Der vil blive oprettet billetlink til maden, men den kan også bestilles ved ankomsten blot kan vi så bare ikke garantere, at der ikke er udsolgt.

For at dette initiativ skal kunne fungere, bliver vi nødt til at opkræve lidt entre 50 kr., som ubeskåret går til musikerne. For at holde den lidt uformelle tone skal pengene bare afleveres i baren.

Vel mødt vi ses bedste hilsener fra Charlotte, Jacob og Matthias

I forbindelse med denne koncert kan I vælge at købe billet til Dagens gryde . Følg link her på siden.

For at holde den afslappede stil, må I helt undtagelsesvis spise i koncertsalen, mens musikken spiller uden dog at skramle alt for meget

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten. Du kan dog altid bestille mad, hvis du kommer i god tid inden koncertstart, vi kan blot ikke garantere, at der så ikke er udsolgt.

4. oktober Gæstesolist Chris Tanner, vokal og klarinetWritten by admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: